Terapeuteille

Keskustelemme mielellämme osaavien alan ammattilaisten kanssa työmahdollisuuksista Terapiaparkissa. Korostamme turvallisuutta, joustavuutta ja ammatillista kehitystä.

Osaava tiimiimme

Terapiaparkissa työskentelee Sirpan ja Jonnan lisäksi muita kokeneita terapia-ammattilaisia, kuten toimintaterapeutti, lyhytterapeutti sekä neuropsykiatrinen valmentaja.

Turvallinen ja kannatteleva työympäristö

Meillä korostetaan turvallista ja dialogista työyhteisöä. Tämä tukee terapeuttiemme hyvinvointia ja mahdollistaa eettisesti kestävän asiakastyön. Jokainen kohtaaminen on arvokas ja sisältää mahdollisuuksia – niin työyhteisössä kuin asiakastyössä.

Koulutus ja työskentelyehdot

Koska työskentelemme haavoittuvassa asemassa olevien asiakasryhmien kanssa, asiakasturvallisuus ja eettinen työskentely ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Siksi edellytämme työntekijöiltämme vähintään 60 opintopisteen terapiakoulutusta ja lisäksi sosiaali- ja terveysalan pohjatutkintoa.

Joustavat työskentelymahdollisuudet

Terapiaparkissa on mahdollista työskennellä joko työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. Tarjoamme kattavat tukipalvelut, jotka mahdollistavat keskittymisen kohtaamistyöhön turvallisin mielin.


Ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Lentoon lähteviä lintuja.
Jonna Henriksson
Jonna Henriksson
Terapiaparkin koordinaattori

040 9644957
jonna@kantamoinen.fi
Terapiaparkki.fi