Olemme superiloisia ja ylpeitä voidessamme ilmoittaa Terapiaparkki.fi-verkkosivuston julkaisemisesta. Terapiaparkin sivuilta löydät tietoa tarjoamistamme palveluista, Terapiaparkin terapeuteista, tausta-arvoista ja missiostamme terapiatyön tasa-arvoistamiseksi. Olemme suunnitelleet sivut asiakkaittemme ja yhteistyökumppaneidemme tarpeita ajatellen. Terapiaparkki.fi on osa Kantamoisen osuuskunnan palveluita.

Terapiaparkki tarjoaa laajan valikoiman terapiapalveluita, keskittyen erityisesti nuorten lyhytpsykoterapiaan, trauma- ja kriisiosaamiseen ja riippuvuustyöskentelyyn. Ainutlaatuisuutemme perustuu ”liikuteltavuuteen” – voimme tuoda lyhytpsykoterapiaa ja/tai terapiaryhmiä suoraan asiakkaidemme luo, olipa kyseessä sitten koulut, sijaishuoltopaikat tai perhekuntoutuskeskukset. Kotipaikkamme on Lempäälän Ideaparkissa, jossa tarjoamme turvallisia ja vaikuttavia terapiapalveluja erityisesti alle 29 – vuotiaille.

Tutustu sivustoomme osoitteessa Terapiaparkki.fi ja ota yhteyttä Jonnaan jonna@kantamoinen.fi paikka – ja yhteistyötiedusteluja varten.

Terapiaparkki.fi